marți, 19 aprilie 2016

Filă cu tarife de cazare pe Facebook


IMPORTANT: această opțiune este disponibilă numai pentru pagini Facebook, nu și pentru conturi individuale. Dacă nu aveți o pagină pentru unitatea de cazare, este momentul să creați una.

Tarifele de cazare pot fi afișate într-o filă separată a paginii Facebook prin parcurgerea următorilor pași:


1) Înregistrare pe Vacanța.ro


Crearea unui cont pe Vacanța.ro, adăugarea unei unități și introducerea camerelor și tarifelor durează aproximativ 5 minute.

Dacă nu aveți un cont creat, selectați Cont hotelier din dreapta-sus și dați click pe Autentificare cu Facebook.

Tarifele de cazare pot fi publicate pe Facebook chiar și de către unitățile de cazare care nu sunt activate.


2) Adăugarea paginii Facebook


Selectați meniul Tarife pe Facebook din colțul din stânga-sus al ecranului.


Apoi dați click pe butonul albastru pagina Facebook și adăugați pagina Facebook pe care o administrați. Dacă nu sunteți administratorul paginii, nu o puteți adăuga.3) Ordonarea filelor în cadrul paginii Facebook


Mergeți pe Facebook și, în meniul paginii, dați click pe Mai mult și selectați Administrează filele.În fereastra care se deschide, trageți cu mouseul filele în ordinea în care doriți să apară.4) Redenumire filă


Textul implicit pentru numele filei este Tarife, însă dumneavoastră îl puteți redenumi după preferințe: Prețuri, Oferte, Cazare etc. Pentru aceasta, repetați operația de la pasul anterior și, în loc de a reordona filele, selectați Adaugă sau șterge fileDin lista de aplicații, pentru Vacanța.ro, dați click pe Editează setările.Introduceți noul nume și dați click pe Salvează.
Exemplu de implementare: Pensiunea Test


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu